Wanneer jij een eigen onderneming hebt, wil je natuurlijk goed telefonisch te bereiken zijn. Daarom staan er de nodige telefoons bij jou op het kantoor. Indien jij een relatief groot bedrijf hebt, wordt het natuurlijk een duur grapje. Ten eerste moet je een aantal toestellen aanschaffen. Ten tweede moet je ook nog opdraaien voor de telefoonkosten. Bij grote bedrijven gaat het hier vaak om torenhoge bedragen. Wil jij onbeperkt bellen voor weinig geld? Schakel dan over op zakelijk VoIP voor onbeperkt bellen.

Wat is VoIP en wat zijn de voordelen?

VoIP staat voor Voice over IP. Wanneer je dit systeem gebruikt, bel je niet langer via de telefoonlijn. Telefoontjes worden in dat geval namelijk gepleegd via het internet. Niet alleen is dit een stuk sneller, maar het kost ook nog eens een stuk minder dan een vaste telefoonaansluiting. Daarnaast ben je me VoIP niet gebonden aan een vaste locatie. Je kunt via dit systeem dus altijd en overal bellen met een zakelijk nummer, mits je bent ingelogd.

Onbeperkt zakelijk VoIP bellen

Wil jij ook onbeperkt zakelijk VoIP bellen? Doe dan een beroep op Haceel ICT. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het aanleggen van VoIP-systemen. Hierdoor kost het aanleggen en installeren van de benodigde kabels en apparaten niet veel tijd. Op deze manier heb jij dus snel een zakelijke VoIP en kun je onbeperkt bellen!