Veiligheids-trainingen volgen? Benader het bedrijf G4S voor deze trainingen

Bij het bedrijf G4S kun je veiligheids-trainingen volgen, op die manier wordt je voorbereidt op het ergste

Heb je misschien een eigen bedrijf, of ben je een persoon die andere erg goed wilt helpen. Dan kun je veiligheids-trainingen volgen en realiseren bij G4S.
Je kunt erg veel veiligheids-trainingen volgen binnen G4S. De veiligheids-trainingen die aangeboden worden zijn: EHBO cursus, brandweertrainingen, maritieme trainingen, industriële trainingen, management trainingen, security trainingen, crisismanagement en agressietrainingen, maar ook een in company training.
Een in company training is een training waar je deel aan kan nemen met je gehele bedrijf. Hier krijg je veiligheids-trainingen op eigen locatie. Hierdoor wordt je nog beter voorbereid op bepaalde gebeurtenissen (die kunnen gebeuren) dan als je op een andere locatie zit. Het bedrijf G4S heeft veel ervaring met veiligheids-trainingen en daarom bereiden zij jou en je team perfect voor!

Mijn ervaring

Mijn eigen onderneming heb ik net een jaar gestart. Ik vond destijds dat ik en mijn team voorbereid moesten zijn op bijvoorbeeld een brand. Daarom ben ik een bedrijf gaan zoeken op internet die mij hierbij kon helpen, door middel van bepaalde cursussen aan te bieden. Het bedrijf G4S heeft me hiermee goed geholpen en zij hebben ingespeeld op mijn wensen en behoeften. Ik vroeg hen namelijk of de trainingen bij ons op locatie konden worden gedaan, dit om het effect zo echt mogelijk te maken. De trainingen waren leerzaam en ik ben blij dat ik dit bedrijf gevonden heb. Ik adviseer andere ook om dit bedrijf te benaderen.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.