Mijn vader is sinds kort de trotse eigenaar van zijn eigen bedrijf. We gingen samen op het internet op zoek naar digitaal informatiezuil om een goed bedrijf te vinden die informatiezuilen aanbiedt van een goede kwaliteit.

Websites met elkaar vergeleken

Toen we op het internet op zoek gingen naar digitaal informatiezuil kregen we veel zoekresultaten van bedrijven die dit aanbieden. We besloten om eerste en aantal websites te bezoeken en met elkaar te vergelijken voordat we over zouden gaan tot een aankoop bij een van deze bedrijven.


Aankoop van een informatiezuil bij Display4all

Nadat we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uit op de website van Display4all. De website van het bedrijf is erg goed en overzichtelijk, de informatie waar je specifiek naar op zoek bent kan je ook gemakkelijk vinden. De informatiezuilen worden in Nederlandse fabrieken geproduceerd waardoor ze van goede kwaliteit zijn. Na het lezen van de informatie besloot mijn vader om contact met het bedrijf op te nemen. Hij werd erg vriendelijk en goed geholpen door een van de medewerkers. Na het gesprek is hij ook overgegaan tot een aankoop van een digitale informatiezuil. De digitale informatiezuil werkt super goed en mijn vader is daarom ook erg tevreden over Display4all.