Een stand is het visitekaartje van je bedrijf. Je gebruikt je eigen huisstijl, foto’s en andere presentatiemiddelen om je bedrijf te laten zien. Een standbouwer heeft verschillende standbouw systemen die naar wens ingezet kunnen worden. De standbouwer ontzorgt je door de stand op te bouwen en weer af te breken. Zo kan jij je bezighouden met de presentatie van je bedrijf.

Standbouw systemen

Sta je meerdere keren per jaar op een beurs? Een modulaire beursstand is een uitkomst, omdat je deze flexibel in kan zetten. Voor grotere evenementen kies je voor een grote stand en voor kleinere evenementen of eendaagse evenementen plaats je een gedeelte van de beursstand. Ook de opstelling kan je met een modulaire beursstand steeds veranderen. Wil je een hoekopstelling of juist een opstelling in de lengte? Het kan allemaal. Een modulair systeem is makkelijk zelf te monteren en te vervoeren. Voor een eenmalige presentatie kies je een handige presentatiewand. Makkelijk in te richten en weer af te breken. Zo zijn er verschillende systemen die je zowel kan huren als kopen. De stand richt je in zoals jij dat wilt met jouw logo, kleuren en vormen. Daarnaast kleed je de stand naar wens aan met verlichting, vitrines of productpresentaties.

Waarom een standbouwer?

Tijdens een evenement heb je het vaak al druk genoeg. Je wilt je dan niet ook nog eens moeten buigen over de standbouw. Daar is de expert voor. Deze kan dat sneller en efficiënter. Het gaat niet alleen om het opbouwen van de stand, maar ook het aanvragen en aansluiten van elektriciteit en water en het voldoen aan veiligheidseisen. De standbouwer weet door jarenlange ervaring alles over regels en afspraken op beurzen. Ook komen ze met hun schat aan ervaring met creatieve oplossingen. Door een professionele standbouwer in te huren ben je er zeker van dat de stand staat op het moment dat het evenement start.