Er zijn in de laatste paar weken echt veel nieuwe gebruikers die bezig zijn met de zaalreservering software. Het is nog maar de vraag of de nieuwe gebruikers blijven komen. De nieuwe gebruikers zijn vooral bezig met het bewerken van bepaalde ruimtes. Ze willen namelijk de juiste ruimte hebben als het komt op vergaderen. De zaalreservering software is niet zo gebruiksvriendelijk dus er wordt gekeken naar opties die het beste zouden moeten zijn voor de nieuwe gebruikers. Het is wel goed als zij aan de slag kunnen met de zaalreservering software zonder al te veel moeite. We willen wel natuurlijk dat het aantrekkelijk blijft voor nieuwe gebruikers om aan de haal te gaan met het programma.

Moeite met afspraken maken

Het lijkt erop dat de nieuwe gebruikers het vooral lastig vinden om binnen de zaalreservering software de afspraken goed in te plannen. De afspraken die worden gemaakt via de computer zijn eigenlijk leidend voor het goed werken van de applicatie. Je hebt dus wel een beetje verstand nodig van dit concept. De nieuwe gebruikers weten hun weg nog niet te vinden daarin. De zaalreservering software kenners zeggen dat dit kan komen door het feit dat nieuwe gebruikers niet zo handig zijn met verschillende applicaties. Er kan dus worden gezegd dat ze gewoon wat vaker moeten oefenen.

Tips voor de nieuwe gebruikers

De nieuwe gebruikers moeten gewoon vaker de zaalreservering software gebruiken. Als zij deze blijven gebruiken wordt het voor hun wel een goede dag. Zij kunnen dan op meerdere fronten ervoor zorgen dat de gewenste resultaten worden gehaald. Je hebt de nieuwe gebruikers nodig en zij jou ook. De tips kunnen ze vinden op de website. Zo kunnen zij begrijpen dat het heel eenvoudig is om met de applicatie te werken. Het bespaart ons weer veel uitleg en tijd. De nieuwe gebruikers zullen binnen een korte tijd aan de bak kunnen gaan.