leiboom

Leibomen zijn uiterst populaire bomen en zijn in het Nederlandse tuin landschap niet weg te denken. Met een Leiboom accentueer je de strakke lijnen in de tuin en kan je mooi rechte afscheidingen maken en kan je je tuin echt volledige privacy maken. De bomen hebben mooie groene bladeren en blijven dit ook 365 dagen per jaar. 

Naast dat er veel verschillende soorten leibomen zijn zoals de Moeraseik leiboom of de AMberboom leiboom kun je bij ons in de webshop alle soorten kopen! De leibomen zijn van uitstekende kwaliteit en verkopen wij voor een eerlijke prijs. Je kunt deze laten bezorgen thuis of op komen halen. Naast de leibomen die wij online verkopen hebben wij een veel uitgebreider assortiment. Bij ons kun je namelijk terecht voor meerstammige bomen, kant en klaar hagen, groenblijvende bomen en hagen en bladverliezende haagplanten.

Ben jij dus van plan om een leiboom te kopen? Doe dat dan bij bomen Enzo! Bomen Enzo is de nummer 1 op tuin beplanting. Daarnaast bezorgen wij in zowel Nederland als België.