horeca parasol

Sinds wij een horeca parasol hebben gekocht, hebben wij elke dag een vol terras. Sinds een jaar run ik eenhoreca parasol restaurant en hebben een zeer uitgebreide menukaart. Veel mensen hebben ons gevonden en komen regelmatig terug. Vaak zitten wij tot de nok toe vol en hebben mensen naar huis moeten sturen. Best wel raar, want wij hebben een heel groot terras, waar je goed kan zitten. Helaas moet het weer dan wel meewerken, want als het regent of wat kouder is, is hier niemand te vinden. Alleen de rokers onder ons, maar die hebben geen andere keuze.

De oplossing was eigenlijk niet zo moeilijk, want het antwoord hebben wij bij Xterior gekregen. Dit bedrijf maakt namelijk de mooiste windschermen, overkappingen en ga zo maar even door. Weer of geen weer, de producten die zij hier verkopen, zijn weerbestendig.

Ons terras heeft een zeer mooie horeca parasol gekregen

horeca parasolVorige week hebben wij de nieuwe horeca parasol mogen ontvangen en meteen in gebruik genomen. Dat was meteen te merken, want het terras zat al snel vol. Veel positieve reacties hebben wij over deze aanschaf gekregen. Vooral de enorme overkapping waar meerdere mensen tegelijk onder kunnen zitten, met verlichting en een verwarming. Het is nu heerlijk om buiten te kunnen zitten. Ook bij slecht weer is het goed vertoeven hier. 

Ben jij ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden die het bedrijf Xterior in petto heeft, neem dan contact met hun op. Hier is zoveel mogelijk, daar zijn wij inmiddels wel achter. Want om ons terras nog gezelliger en warmer te krijgen hebben wij rondom een hoog windscherm laten plaatsen. Deze is gemaakt van zeer dik glas en kan tegen een stootje. Alles wat je bij dit bedrijf koopt, kan tegen een stootje. Ook tijdens een storm hoef jij je geen zorgen te maken. Alles blijft zo stevig als een huis staan.