topper 140x200

Wanneer we een matras kopen, dan doen we dit nog veel te vaak zonder erbij na te denken. We kijken alleen wat er lekker ligt en denken niet na over wat ons lichaam nodig heeft. Ook een topper wordt vaak vergeten. Een topper voor een 140×200 matras is echter zo gevonden en kan een zeer positieve invloed hebben op je nachtrust.

Met een topper kun je:

  • de levensduur van je bestaande matras verlengen. Je kunt het kopen van een heel nieuw matras zo iets langer uitstellen.
  • je matras weer steviger maken als het zijn stevigheid een beetje verloren is. 
  • zorgen voor betere ventilatie gedurende de nacht.
Comfortabel

Waarom ventilatie zo belangrijk is

Wij mensen verliezen in onze slaap een hoop vocht. Dat gaat allemaal in je matras zitten. Ook wanneer je een matras goed lucht, dan is het nog nodig om gewoon zo nu en dan je matras te vervangen. Het ventileren van een matras gaat echter wel makkelijker met een topper. Het grootste deel van het vocht dat je verliest gaat dan namelijk in die topper zitten. Zo kun je dus langer met het daadwerkelijke matras doen. Een topper vervangen is een stuk goedkoper dan een volledig matras vervangen dus dat kun je ook vaker doen. 

De topper voor extra steun

Is je matras zijn stevigheid inmiddels een beetje verloren? Dan kan een topper ook een uitkomst bieden, zeker wanneer je het geld nog niet hebt om een heel nieuw matras te kopen. De topper kun je gebruiken om je matras weer een beetje stevigheid te geven zodat je toch wat beter slaapt.

Top kwaliteit