In de zomer heb ik het tuinhuisje eens onder de loep genomen. Zo wilde ik een heleboel dingen gaan sorteren. Ik wilde simpelweg gewoon van de ongeordendheid af. Het veroorzaakte namelijk veel stress. Dit kwam vooral door de vele schroeven die zich bevonden in het tuinhuisje. Omdat ik veel tijd had besloot ik alle schroefjes te gaan sorteren. Leuk werk maar wel veel werk natuurlijk, zeker als je vele soorten schroeven hebt. Ik kon al snel beginnen aan de klus alleen miste ik nog wel iets; hersluitbare plastic zakjes om de  verschillende soorten schroefjes in te doen. Ik wist absoluut niet waar ik deze kon kopen, totdat mijn oom met een tip kwam.

Hersluitbare plastic zakjes groot succes

Mijn oom linkte me naar de website van de Hobbykweker. Een site met veel producten voor kwekers. Hier stonden ook de handige hersluitbare plastic zakjes tussen. Ik kon kiezen uit een aantal van 100 of 1000. Omdat ik wist dat 1000 er veel te veel waren, koos ik voor het pakket met 100 hersluitbare plastic zakjes. Na het plaatsen van de bestelling duurde het ongeveer 2 werkdagen voordat ik het pakketje in huis had. De plastic zakjes heb ik uiteindelijk goed kunnen gebruiken bij het sorteren van de vele schroefjes.