Bent u op zoek naar een eenvoudige manier om een encrypted mail versturen Ga dan naar Smartlockr.

Het is volgens de invoering van de AVG tegenwoordig verplicht om zo zorgvuldig mogelijk om te gaan met de vertrouwelijke informatie die u binnen krijgt. Waarom zou u dit op een moeilijke en onhandige manier aanpakken wanneer Smartlockr het erg simpel voor u kunt maken. Smartlockr raadt u dan ook aan om de dienst te gebruiken waardoor het sturen van encrypted e-mails standaard wordt voor uw bedrijf. Met Smartlockr kiest u voor betere privacy voor uw personeel en klanten.

Eenvoudig

Gelukkig voor u is Smartlock Veilig Mailen ontwikkeld. dit programma zorgt ervoor dat u uw e-mails op uw gebruikelijke wijze kan versturen. Wanneer u dit doet zorgt Smartlockr ervoor dat alles voorafgaand aan het versturen veilig en goed verloopt. Bij het gebruik van deze dienst wordt u ervan gegarandeerd dat alles gebeurt volgens de AVG richtlijnen.

Heeft u vragen over Smartlockr veilig mailen? neem dan contact op met het bedrijf of bezoek de website voor verdere informatie. Wanneer u gebruikt maakt van de diensten van Smartlockr wordt het een stuk makkelijker voor u en uw personeel. U weet dan zeker dat het versturen van mails op de goede en veilige manier gebeurt.