De voordelen van Volkswagen polo lease

Wanneer je een nieuwe (bedrijfs)auto mag uitzoeken, dan is dit een lastige keuze. De afgelopen jaren is het aantal beschikbare lease modellen flink toegenomen en door de bomen zie je het bos niet meer. Als je op zoek bent naar een betaalbare, veelzijdige auto, dan biedt Volkswagen Polo lease de uitweg. De Polo wordt vaak onderschat wanneer men het vergelijkt met de grotere bolides. In deze blog vertellen we je waarom je de Polo toch niet hoeft te onderschatten.

De kwaliteit

Bij kleine auto’s moet men vaak merken met een klein budget. Dit leidt vaak tot belangrijke concessies waardoor het interieur en de algehele kwaliteit van de auto naar beneden gaat. Dit is echter niet bij de Volkswagen Polo. De Polo bevat de kwaliteit zoals je die van Volkswagen bent gewend. Het interieur is gemaakt uit zachte en kwalitatieve materialen waardoor de auto een premium look krijgt. 

Betrouwbare motor

Volkswagen staat bekend om haar degelijkheid. De motor in de Polo werkt vaak probleemloos. Natuurlijk bestaat er altijd wel een kans dat je auto stil langs de weg komt te staan, maar bij een Volkswagen is dit relatief minder dan bij andere merken. Mocht dit toch onverhoopt voorkomen, dan kan jij je hier voor indekken. Bij Volkswagen polo lease kan je namelijk kiezen voor vervangend vervoer. Let op: dit moet echter wel in het leasecontract worden opgenomen.

Zeer betaalbare auto

De Volkswagen Polo is standaard uitgerust met een 1.0 TSI motor. Deze efficiënte en zeer zuinige motoren zorgen ervoor dat je niet regelmatig bij de tankstation hoeft te staan. Alhoewel de meeste Polo’s slechts over een 1.0 motor beschikken, zorgt de ingebouwde turbo en de lage gewicht van de auto voor een snelle acceleratie. Zo kan jij met een gerust hart inhalen.

Geweldig design

De polo bevat voor een auto in zijn klasse een geweldig design. De moderne look maakt het een hedendaagse auto. Binnen zijn klasse is het een van de weinige auto’s met een prachtig design en een hoge kwaliteit.  

Voor iedereen

Een belangrijk aspect voor Volkswagen Polo lease, is dat het een zeer geschikte overall auto is. De Polo is namelijk zeer zuinig waardoor het financieel plaatje er beter uit ziet. Voor degenen die meer power willen hebben, kunnen kiezen voor een motor met meer PK. Voor de echte racers onder ons, biedt Volkswagen Polo GTI lease een mooie oplossing. Deze bevat namelijk een 2.0 TSI motor met ruim 200 PK.

Geen verborgen kosten

Wanneer je kiest voor lease, dan heb je geen last van verborgen kosten. Afschrijving van je auto, afleverkosten, verzekeringen, wegenbelasting, pechhulp, onderhoudskosten zijn vanaf heden verleden tijd. Je betaalt dus alleen je brandstof, wasbeurten en eventuele boetes. Zonder zorgen kan jij de weg opgaan. 

Volkswagen polo lease: een veelzijdige auto

Wanneer je dus op zoek bent naar een nieuwe bedrijfsauto, dan is de Volkswagen Polo zeker een auto die je in overweging zal moeten nemen. Je krijgt de betrouwbaarheid en kwaliteit die je van Volkswagen gewend bent. De auto is daarentegen een stuk betaalbaarder en met zijn prachtig design is het een van de parels binnen zijn prijsklasse. 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.