Ken je die strip van Jan, Jans en de Kinderen waar Jans met een ceintuur haar vintage broekpak verandert in een stijlvolle creatie? Dat ze daarvoor de ceintuur van een peperdure design jurk haalde is een ander verhaal. Zo ga jij het natuurlijk niet aanpakken. Ook je woning kun je op een eenvoudige manier updaten. Het toverwoord hierbij is accessoires. Het motto is: kwaliteit voor een lage prijs. Met weinig middelen veel effect bereiken, is een kunst waar anderen gelukkig al over hebben nagedacht. Zo zijn er veel spulletjes te vinden waarmee je jouw huis snel kunt omtoveren. Kleding maakt de man, vrouw. Accessoires maken de woning!

Duurzaam en comfortabel

Met een paar andere prints in de slaapkamer nodigt je vertrouwde bed weer uit tot (bijvoorbeeld) een uurtje uitslapen, dat spannende boek uitlezen of toch nog het vervolg van je favoriete serie kijken. Een comfortabele badhanddoek haalt je op tijd onder de douche vandaan. Zo bespaar je water en is je aankoop nog extra duurzaam ook. Een nieuwe set gordijnen en je bent slechts een paar stappen verwijderd van een design huis.

Ook je tuin kan enorm opknappen van een paar aaibare plaids over de lounge set. Wat voor smaak je ook hebt, er is altijd wel wat te vinden in jouw kleur en stijl bij de woonwinkel van jouw keuze. Van de gordijnen tot de deurmat, van de bedovertrek tot de palletkussens. Van de tafelloper tot de placemats. Zelfs onder de wc matten is de keuze reuze. Zo zit je lekker comfortabel in je oude omgeving met je nieuwe, stijlvolle accessoires!